Sunday, December 19, 2010

:(( :(( uuwwaaaaaaa.......................

cepatnya masa berlalu..rasa mcm semlm je bru hbs final exam.....adehssss...esok dah kena balik KUIM...hurmmm bermulalah episod jadik student balik....yg paling takut adalah nak kena amik result final sem lepas...adoiiyaiiiii...hurm..mgeletar seluruh tubuhku...arghhh......dah2 diam...tak yah sebut sal result dlu....

esok petang both parents akan hantar aku balik....saje suh diaorg antar petang cuz tak nak diaorg ikut sama amik result aku...lgpun junior2 aku dah ade esok n blh lah diaorg kemas apa yg patut dlu...

barang2 ada yg aku x sempat nk beli lg..rasanya esok pagi2 aku kena gegau mak aku..nk g cr tempat hang bju,hanger pastuh stationeries pun tak smepat nk beli lagik..apel g erk??hah!!!stok makanan ok!!!!perlu byk..hahaha...Si Zakiah pun dh sound aku bwk Sambal Ikan Bilis aku hahahahaha....eh2 tapi azam naik sem ni aku nk try turunkan sikit berat bdn ni hah...sebulan lebih duk ngangkang kt umah ni makan aje kerja aku..huhuhu...mama sampai complain ckp aku duk umh menghabiskan beras je...hehehehe...

baju2 nak kena kemas nie...hadoi...mls gile2 kot..aduhhh......k laaa nak sambg kemas barang2 ni hah.....

3 comments:

Heidi Shafiq said...

welcome back.. :)

afiza said...

hehe.. dah kena balik..

miss-SHera said...

heidi : tqvm wlaopun pd hakikatnya mcm tak nak balik :((

fiza : jahat eh....huhuhuhu